Ut av komfortsonen

Maskinskriving
Foto: Deutsche Fotothek.

Det fine med å skrive en bok er at ingen behøver å vite om det. Når du gir opp, har du ikke tapt ansikt overfor noen.

Det dumme med å skrive en bok er at det til slutt blir umulig å holde det for seg selv. Til slutt hvisker man det til noen, som om man røper en grov forbrytelse. Ber dem holde det for seg selv. Vår lille hemmelighet, ikke sant. Til slutt har man sladret til så mange og puslet med romanen så lenge at enkelte begynner å følge opp. Spørre hvordan det går.

Helsike.

Denne skriblingen i det stille må ta slutt, og det ender her i dag med dette bykset ut av komfortsonen. Dette er litt som å komme ut av skapet, tenker jeg. «Åh, du er en sånn en. En av disse med ‘en bok i magen’. Tenkte jeg det ikke. Har du kommet langt, eller?»

Nei. Eller ja. Det spørs. Det har vært et langt svangerskap allerede. Ideen ble unnfanget tilbake i desember 2011. Veien frem er fortsatt lang, men nå inviterer jeg med alle som finnes i hele verden med på reisen videre. Derfor har jeg opprettet et enkeltpersonforetak som i sin tur tillot meg å opprette et .no-domene. Der sitter du nå og glor.

Hvordan du fant veien hit, aner jeg ikke.

Ennå har jeg ikke turt å gi nettadressen til en levende sjel.

PS: Når du først er her: Rop gjerne ut om du har peiling på WordPress-webdesign. Eller bokskriving.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

15 tanker om “Ut av komfortsonen”