Anmeld Distansen tidlig – få en gratis bok

Distansen mellom oss

Distansen mellom oss er lansert og har begynt å finne sine lesere. Med det kommer også anmeldelsene, slik som den ovenfor som en leser har lagt inn på Amazon. Denne anmeldelsen gjorde meg spesielt glad. Jeg har valgt «Bøker for folk som ikke leser bøker» som motto for forfatterskapet mitt, og i dette tilfellet ser det ut til å ha truffet bra.

For oss selvpubliserte forfattere, uten et markedsapparatet til et tradisjonelt forlag i ryggen, er anmeldelser som denne gull verdt. Vi er avhengige av jungeltelegrafen, og leseranmeldelser er viktige for å «forhåndskvalifisere» bøkene for nye lesere. Selv lunkne anmeldelser har noe for seg, fordi de er med på å bidra til å vise frem at bøkene blir lest av noen der ute.

Fordi tidlige anmeldelser er så viktig, ønsker jeg å gi en påskjønnelse til de som gir meg drahjelp. De ti første som sender meg link til sin anmeldelse av Distansen mellom oss, får derfor min neste utgivelse (hva enn det blir) gratis – og før alle andre. I iBooks, hos Ebok.no, hos Goodreads, eller på egen bokblogg – det spiller ingen rolle. Alt er til stor hjelp.

2 Comments

  1. Som en eldre utgave av en leser som elsker papirboka, fikk Plantman meg til å konvertere til ebok. Særlig fordi du piller på griske forlag som styrer alle utgivelser. SUPERT!
    Men så er det også strålende at en ungdomsroman kan fenge en gammel dame som meg…
    Har selvsagt lastet ned Distansen…også, men ville gjerne ha enkel oppskrift for å spre / gi bort bøkene til riktig målgruppe. Som digital analfabet trenger jeg alså kokebok for å gi bort….
    Kan du forfatte noe slikt?

Legg inn en kommentar