Anmeld Distansen tidlig – få en gratis bok

Distansen mellom oss

Distansen mellom oss er lansert og har begynt å finne sine lesere. Med det kommer også anmeldelsene, slik som den ovenfor som en leser har lagt inn på Amazon. Denne anmeldelsen gjorde meg spesielt glad. Jeg har valgt «Bøker for folk som ikke leser bøker» som motto for forfatterskapet mitt, og i dette tilfellet ser det ut til å ha truffet bra.

For oss selvpubliserte forfattere, uten et markedsapparatet til et tradisjonelt forlag i ryggen, er anmeldelser som denne gull verdt. Vi er avhengige av jungeltelegrafen, og leseranmeldelser er viktige for å «forhåndskvalifisere» bøkene for nye lesere. Selv lunkne anmeldelser har noe for seg, fordi de er med på å bidra til å vise frem at bøkene blir lest av noen der ute.

Fordi tidlige anmeldelser er så viktig, ønsker jeg å gi en påskjønnelse til de som gir meg drahjelp. De ti første som sender meg link til sin anmeldelse av Distansen mellom oss, får derfor min neste utgivelse (hva enn det blir) gratis – og før alle andre. I iBooks, hos Ebok.no, hos Goodreads, eller på egen bokblogg – det spiller ingen rolle. Alt er til stor hjelp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Anmeld Distansen tidlig – få en gratis bok”