Det Gud glemte

Å være allvitende har sin pris. Bare spør Gud. Han holdt på å kjede vettet av seg. Han visste jo absolutt alt som skulle skje, stakkar. For ikke å gå på veggen valgte han derfor å glemme fremtiden. En stakket stund føles alt spennende igjen, helt til det en dag skjer noe som gir Gud en uggen følelse: Valgte han med det samme å glemme noe ubehagelig om fortiden?

Dette er mitt beste forsøk på å beskrive utgangspunktet for min nyeste utgivelse Om alle land lå øde, som er min første utgitte fiksjon siden Ildsjøen i 2017.

Coveret ser ut som en rip-off av Iain Banks-klassikeren Consider Phlebas, men la deg ikke lure til å tro at dette er en 500-siders slugger med store ambisjoner. Om alle land lå øde er skarve 10 sider lang, og er forhåpentligvis den første i en rekke av kortere noveller designet for å gi meg skriveglede og deg leseglede. Denne ble skrevet ganske raskt – til forskjell fra alt annet jeg skriver – men ikke raskere enn du klarer å lese den.

Du kan kjøpe den der du vanligvis kjøper e-bøker. Prisen er rundt en tier. Og selv om det bare er en liten, fjollete sak, håper jeg du tar deg bryet med å anmelde den. Uten jungeltelegrafen er jungelen bare et skummelt, bråkete sted hvor det selges særdeles lite bøker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *