Plant-Man på Wattpad

Wattpad

«Lese historier på mobilen – nei takk!» sier boomers. Barn og ungdom har det ikke på samme måte. Blant den yngre generasjonen holder Wattpad nå på å ta ordentlig av – også i Norge. På Wattpad er det masse historier å lese – gratis – og hvem som helst kan legge ut historiene sine. Hvor kult er ikke det?

Dessverre er naturlig nok det meste på engelsk, og utvalget på norsk er foreløpig slunkent. Derfor er det gledelig å kunne informere om at du finner nå min debut, ungdomsboken Plant-Man, på Wattpad. I alle fall halvparten av den. Nok til å komme inn i mysteriet om den skjulte pyromanen. Nok til å bli kjent med hovedpersonene og oppleve både humoren og actionen i boka.

Og mer enn nok til å finne ut om du har lyst til å svi av en drøy femtilapp på å kjøpe den.


Omslag: Plant-Man av Daniel Milford

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Én tanke om “Plant-Man på Wattpad”