Nyhetsbrev

Postmann

Gjør annenhver tirsdag til tiradetirsdag!

Hver andre tirsdag klokken 15 sender jeg ut nyhetsbrev til alle som vil ha, og da snakker vi ikke bare en e-post med linker til eventuelle nye bøker og bloggposter, nei så menn! I de såkalte tirsdagstiradene bretter jeg ut mitt eget liv, særlig hva som foregår på forfatterfronten, men jeg byr gjerne også på detaljerte innsikter i hvor toskete jeg er ellers i livet. For å løfte stemningen, deler jeg innimellom også tips om gode bøker eller filmer.

Nyhetsbrevet har gått fast siden sommeren 2014 (tradisjonsrikt!) og er under stadig utvikling (dynamisk!). Abonnentene er også med og påvirker form og innhold (interaktivt!). På sikt ser jeg for meg eksklusive tekstutdrag, eksklusive giveaways og eksklusive muligheter for eksklusiv medvirkning (eksklusivt!). Jeg blir fra meg av glede om du sender inn spørsmål til post@danielmilford.no som jeg kan besvare i nyhetsbrevet.

Nyhetsbrevet har en så lett og ledig stil at e-postene står i fare for å ramle fra hverandre, men det må få lov til å bli litt tøvete, for noen av bøkene jeg skriver på er så depressive at jeg må få utløp for mine lysere sider også.

Annenhver tirsdag røler jeg om det å skrive bøker og leve et slags liv. Eksklusivt innhold og kjempegratis!

Slik kan en tirade fra Daniel Milford se ut

Her er et par eksempler på tirsdagstirader jeg har sendt ut:

Som du ser, ikke alltid like relatert til skriving. Så spør ikke meg hvorfor folk abonnerer. Spør heller abonnentene.

Derfor abonnerer abonnentene

Her er noen av abonnentenes egne forklaringer på hvorfor de abonnerer. Utvalget er sannsynligvis ikke representativt.

«Hver setning Milford skriver er verdt å lese.» – Abonnent Mette

«Milford tirsdagstirader er det klart beste nyhetsbrevet jeg abonnerer på – definitivt det eneste jeg har flirt så mye av at jeg har grått. Anbefales om du liker skråblikk på ordinære ting dyppet i heavy sarkasme. Det bør vel nevnes at nyhetsbrevet egentlig er forfatterens andre og mer interessante blogg.» – Abonnent Ørjan

«Hver tirsdag skyver jeg alle andre tanker til side og koser meg med Milfords tirader. Han har en evne til å skrive om de mest uinteressante ting på en veldig interessant måte. Tiradene har stor underholdningsverdi og er et mentalt frirom i hverdagen min.» – Abonnent Chris

Les også: Mine 3 grunner til å ha et nyhetsbrev