Kjøp Plant-Man i juli, få med en enda bedre bok

Wool av Hugh Howey

Jeg kjører kampanjeperiode på boken min i sommer: Hvis du kjøper actionkomedien Plant-Man i løpet av juli, kan du få med den dystopiske sci-fi-romanen Wool av Hugh Howey på kjøpet. Jeg har omtalt Wool tidligere her, og boken er vanvittig bra. Den var opprinnelig selvpublisert (slik Plant-Man er), salget tok fullstendig av, og boken skal nå bli filmatisert av Ridley Scott. Du vil lese denne.

Slik går du frem for å få Wool

Siden jeg ikke akkurat har avtale med e-bokhandlene om dette, blir prosessen ørlite grann krøkkete, men ikke mer enn at jeg klarer å oppsummere det i bare fire steg:

Wool-cover

  1. Kjøp Plant-Man i løpet av juli 2015 i en av e-bokhandlene hvor den selges, det er det samme hvor 
  2. Videresend e-postkvitteringen du får til post@danielmilford.no innen 31. juli 2015
  3. Oppgi også hvilken e-postadresse du bruker for å logge inn på Amazon.com (altså brukernavnet ditt)
  4. Les Plant-Man mens jeg kjøper Wool og leverer den til Amazon-kontoen din

Det med liten skrift

Dette er ikke noe jeg gjør fordi jeg tjener penger på det. Stort sett uansett hvor du kjøper Plant-Man, vil jeg snarere tape penger på dette stuntet. Med dette i bakhodet, tar jeg meg den friheten å være ganske firkantet hvordan jeg håndterer dette tilbudet:

  • Jeg bestemmer hvilken bok du får (men hvis du allerede har lest Wool, kan du få velge en av oppfølgerne Shift eller Dust).
  • Jeg gir kun bort til Amazon.com-brukere.
  • Jeg gir kun bort e-bok-versjonen av boken.
  • Jeg gir kun bort den engelske versjonen.
  • Jeg kommer til å bruke så lang tid jeg behøver på å levere boken til deg. Jeg har tross alt ferie, men vil få gjort det så raskt jeg får til, litt avhengig av nettdekning der jeg måtte befinne meg. Heldigvis har du jo Plant-Man å lese i ventetiden.

Hvorfor jeg gjør dette

Omslag: Plant-Man av Daniel MilfordJeg kjører denne kampanjen hovedsakelig av to grunner: Jeg ønsker å gi deg litt ekstra valuta for pengene nå i sommermåneden, og jeg ønsker å sørge for at flere leser disse to bøkene. I tillegg er det selvfølgelig en test av hva som fungerer av markedsføringstiltak for selvpubliserte bøker. Her er marken ganske upløyd i Norge.

For deg burde saken være biff: Uansett hva du måtte synes om Plant-Man, får du kvalitetsboken Wool på kjøpet. Etter min mening får du her to meget solide bøker til en makspris av 49 kroner. Det er et varp.

Fordelen for meg, om enn ikke umiddelbart økonomisk, er at du leser Plant-Man. Jeg har troen på at du vil like du den så godt at du forteller andre om den, for eksempel gjennom å legge igjen en anmeldelse et sted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *