Nyhetsbrev

Postmann

Oppgrader din tirsdag til tiradetirsdag!

En og annen tirsdag klokken 15 sender jeg ut nyhetsbrev til alle som vil ha, og da snakker vi ikke bare en e-post med linker til eventuelle nye bøker og bloggposter, nei så menn! I de såkalte tirsdagstiradene bretter jeg ut mitt eget liv, særlig hva som foregår på forfatterfronten, men jeg byr gjerne også på detaljerte innsikter i hvor toskete jeg er ellers i livet. For å løfte stemningen, deler jeg innimellom også tips om gode bøker eller filmer.

Nyhetsbrevet har dundret av gårde siden sommeren 2014 (tradisjonsrikt!) og er under stadig utvikling (dynamisk!). Abonnentene er også med og påvirker form og innhold (interaktivt!). På sikt ser jeg for meg eksklusive tekstutdrag, eksklusive giveaways og eksklusive muligheter for eksklusiv medvirkning (eksklusivt!). Jeg blir fra meg av glede om du sender inn spørsmål til post@danielmilford.no som jeg kan besvare i nyhetsbrevet.

Nyhetsbrevet har en så lett og ledig stil at e-postene står i fare for å ramle fra hverandre, men det må få lov til å bli litt tøvete, for noen av bøkene jeg skriver på er så depressive at jeg må få utløp for mine lysere sider også.

En og annen tirsdag røler jeg om det å skrive og leve et slags liv. Eksklusivt innhold og kjempegratis!

Slik kan en tirade fra Daniel Milford se ut

Her er et par eksempler på tirsdagstirader jeg har sendt ut:

Som du ser, ikke alltid like relatert til skriving. Så spør ikke meg hvorfor folk abonnerer. Spør heller abonnentene.

Derfor abonnerer abonnentene

Her er noen av abonnentenes egne forklaringer på hvorfor de abonnerer. Utvalget er sannsynligvis ikke representativt.

«Hver setning Milford skriver er verdt å lese.» – Abonnent Mette

«Milford tirsdagstirader er det klart beste nyhetsbrevet jeg abonnerer på – definitivt det eneste jeg har flirt så mye av at jeg har grått. Anbefales om du liker skråblikk på ordinære ting dyppet i heavy sarkasme. Det bør vel nevnes at nyhetsbrevet egentlig er forfatterens andre og mer interessante blogg.» – Abonnent Ørjan

«På tirsdager skyver jeg alle andre tanker til side og koser meg med Milfords tirader. Han har en evne til å skrive om de mest uinteressante ting på en veldig interessant måte. Tiradene har stor underholdningsverdi og er et mentalt frirom i hverdagen min.» – Abonnent Chris

Les også: Mine 3 grunner til å ha et nyhetsbrev

Personvern og vilkår

Når du melder deg på nyhetsbrevet, må du oppgi e-postadressen din og kun det. Jeg trenger ikke engang fornavnet ditt. Den eneste grunnen til at jeg avkrever deg e-postadressen din, er at uten den har jeg ikke noen måte å sende deg nyhetsbrevet på.

Jeg garanterer herved at jeg ikke skal bruke e-postadressen din til noe annet enn å sende deg nyhetsbrev i henhold til avtalen som denne nettsiden utgjør. Adressen din blir ikke solgt eller gitt videre til enn tredjepart. Nyhetbrevleverandøren min, amerikanske Mailchimp, må riktignok ha adressen din lagret i listen sin for at du skal kunne motta fremtidige nyhetsbrev. For å kunne levere en god tjeneste tilpasset brukerne, kan de også finne på å registrere informasjon om enheten du benytter til å lese nyhetsbrevene, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Du kan lese Mailchimps personvernpolitikk her.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Du finner en avmeldingslink i bunnen av hvert eneste nyhetsbrev du har mottatt.

Hvis du svarer på nyhetsbrevene mine, kan utdrag fra svaret ditt bli brukt i Respons-spalten i fremtidige nyhetsbrev, og attribuert deg med fornavn, hvis dette er tilgjengelig informasjon i e-posten du har sendt meg. Hvis du ikke ønsker at det du skriver blir gjengitt i nyhetsbrevet, eller du ønsker dette fullstendig anonymisert, gir du bare beskjed i samme e-post.

Du har rett til å klage på personvernpolitikken min til Datatilsynet som tilsynsmyndighet. Det skulle tatt seg ut. Alternativt kan du jo henvende deg til meg på post@danielmilford.no (dette er også e-postadressen nyhetsbrevene kommer til å bli sendt fra).